Heeft de IRS uw Coinbase gegevens?

Heeft de IRS uw Coinbase gegevens?

  • Coinbase gaf de IRS informatie over gebruikers die tussen 2012 en 2015 voor $20.000 of meer aan crypto verhandelden.
  • Coinbase antwoordde op een IRS dagvaarding in 2016 en gaf info over 13.000 gebruikers, en informeerde deze gebruikers in 2018.
  • Het is ook mogelijk dat Coinbase rapporteert, of zal rapporteren, over handelsactiviteit als gebruikers na 2015 zijn toegetreden.

Crypto-investeerders zijn vaak onduidelijk over hun plichten als het gaat om het indienen van belastingen. De volgende gids Bitcoin Revolution onderzoekt de regels waar Coinbase-gebruikers zich bewust van moeten zijn als het gaat om het belastingseizoen.

Welke informatie heeft Coinbase verzameld?

Hoewel alle cryptobeleggers hun vermogenswinsten moeten melden, is Coinbase bekend geworden om zijn nauwe samenwerking met de Amerikaanse Internal Revenue Service (IRS).

Coinbase vocht eind 2016 tegen een dagvaarding toen de IRS om gegevens vroeg met betrekking tot meer dan 500.000 gebruikers. Deze gegevens omvatten:

  • Naam
  • Geboortedatum
  • Woonadres
  • ID-nummer van de belastingbetaler
  • Rekeningafschriften en facturen
  • Transactie logs, inclusief saldo en portemonnee adressen

Coinbase verstrekte uiteindelijk gegevens van 13.000 gebruikers in plaats van de aanvankelijk gevraagde 500.000. De beurs informeerde elk van deze 13.000 gebruikers in februari 2018, twee jaar na de dagvaarding, dat hun gegevens naar de IRS waren gestuurd.

Twee soorten Coinbase-handelsgegevens

Er zijn twee manieren waarop de IRS over de handelsgegevens van gebruikers kan beschikken.

Als een handelaar $ 20.000 of meer aan cryptocurrency verhandelde in 200 of meer transacties op Coinbase tussen 2013 en 2015, heeft de IRS waarschijnlijk hun informatie ontvangen. Dit omvat het kopen, verkopen, verzenden of ontvangen van crypto via de uitwisseling.

Dit omvat ook de handel in kleinere bedragen die in de loop van die drie jaar 20.000 dollar of meer bedroegen.

Als een handelaar echter een formulier 1099-K voor Coinbase heeft ingevuld, is het waarschijnlijk dat de IRS ook hun informatie heeft.

Sinds het belastingjaar 2018 heeft Coinbase Formulier 1099-K’s gestuurd naar handelaren met meer dan 200 orders in een belastingjaar. In sommige staten werden deze formulieren verzonden naar handelaren met orders gelijk aan $ 20.000 of meer.

Andere staten hebben echter een veel lagere drempel, met de limiet in Washington D.C. op slechts $600.

Formulier 1099-K

Een formulier 1099-K is een belastingformulier dat bedoeld is om mensen te helpen bij het rapporteren van eigen inkomsten aan de IRS.

Crypto beurzen sturen deze formulieren soms om hun verplichtingen vanuit een regelgevend standpunt te dekken. Helaas rapporteren deze formulieren echter geen nettowinsten en verliezen als een crypto-handelaar, waardoor handelaren veel beenwerk hebben voor belastingrapportage.

De Coinbase belasting resource pagina verklaarde onlangs dat Coinbase niet langer Form 1099-K’s zou versturen.

Formulier 1099-MISC

Handelaren kunnen ook een Form 1099-MISC van Coinbase ontvangen.

Als een Coinbase-gebruiker $ 600 of meer in cryptocurrency heeft ontvangen van Coinbase Earn, Staking, of USDC-beloningen in 2019, zouden ze dit formulier ontvangen dat het bedrag aan inkomsten dat ze van Coinbase hebben ontvangen, detailleert.

Net als een formulier 1099-K, zal een kopie van het formulier 1099-MISC naar de IRS worden gestuurd.

Dieser Eintrag wurde veröffentlicht in Bitcoin von . Setze ein Lesezeichen zum Permalink.