Forudsigelse af Bitcoin Cash-pris: BCH stiger til $ 340, analytiker

Forudsigelsen af ​​Bitcoin Cash-prisen fra Zil antyder, at kryptokurrency snart vil stige mod $ 341-mærket efter at have brudt over et faldende trekantmønster. BCH-prislinjen observerede skæve bevægelser i løbet af dagen.

Kryptovalutaen handles inden for området $ 264 til $ 276 den 23. oktober. Prisen nærmede sig en dags højde på $ 276,21 og faldt til en dags lav på $ 264,17 i løbet af 24-timers handlen.

Forudsigelse af Bitcoin Cash-pris: Hvor er BCH på vej?

Bitcoin Cash har dannet et stort trekantmønster på det ugentlige diagram. Trading View-analytikeren Hossein Mansouri mener, at kryptokurrency er tæt på at se et opadgående breakout, og det kan føre kryptokurrency til større højder.

Relativ styrkeindeks (RSI) blev registreret nær 55.00. Den tekniske indikator ser ud til at være på vej opad, og kryptokurrencyens handelsvolumen og prisvolatilitet er faldet meget. Dette indikerer normalt en kommende breakout. En pause i den faldende trendlinje vil blive efterfulgt af en gentest af den brudte tendens i henhold til analytikerens idé.

Hvis vi ser på diagrammet ovenfor, er prisen understøttet af en kontinuerlig stigende trendlinje fra slutningen af ​​2018. Dette store mønster begyndte at danne sig i slutningen af ​​2017, da kryptokurrency begyndte sin langvarige nedstigning.

Trading View-analytikeren Zil tegnede en anden faldende trekant på den daglige tidsramme for BCHUSD-handelsparret. Prisen ser ud til at teste den faldende modstand nær $ 270-mærket.

Per analytiker vil kryptoen snart bryde ud af trekanten og bevæge sig mod $ 341,48-salget for at tage et overskudsmærke. Stop-loss-ordren blev placeret til $ 241,55. Dette betyder, at hvis prisen gentester den daværende brudte trendlinje og falder mod stop-loss, vil denne ordre blive ugyldiggjort, og de erhvervsdrivende foreslås at sælge aktivet på det tidspunkt.

Bitcoin Cash til at bryde over faldende trendlinje

Trading View-analytikeren Yoma skitserede en lang nedadgående trendlinie for BCHUSD på det ugentlige diagram. Prisen ser ud til at teste den faldende modstand nu.

Den faldende trendlinje startede tilbage i januar 2020. Hvis BCH vinder nok momentum til at bryde over den faldende trendlinje, forventes prisen at stige mod $ 375-marken, og derefter tage $ 452 profit.

MACD-linjen (Moving Average Convergence Divergence) er bevæget sig under signallinjen; histogramstørrelsen ser ud til at være faldende i den negative region. Relativ styrkeindeks (RSI) lukkede kl. 60.04, den neutrale region for valutaen. Nær 5:15 GMT steg RSI til en dags højde over 87.00. I løbet af tiden blev mønten overkøbt. Det lavere Bollinger Band understøttede prisen nær skrivning, mens midtlinjen fungerer som support.

Dieser Eintrag wurde veröffentlicht in Bitcoin von . Setze ein Lesezeichen zum Permalink.